Spanske grillspid med tomat-oliven-nøddesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Ælt kødet med løg og krydderier, form det til 20 kugler og læg dem koldt et par timer evt. længere.
Tomat-oliven-nøddesauce: Svits løgene i en gryde i den varme olie, mens der røres, tilsæt alle de øvrige ingredienser undtagen oliven og mandler og kog saucen i ca. 10 min. Tag chilipeberen op, bland oliven og mandler i, smag saucen til og hold den varm. Fordel kødet på 4 grillspid, pensl det med olie og steg spiddene over gode gløder 4-5 min. på hver side. Anret spiddene på et serveringsfad og server dem med den krydrede sauce. Tilbehør: Groft brød og tomatsalat |
|
Opskriften er vist 10200 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne