Skaldyrsspid med mangosauce
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : |
|
|
Mangosauce: Kog kokosmælk, hvidløg og chili ca. 10 minutter og køl det af. Hæld det i en foodprocessor og blend det sammen med mango, citronsaft og koriander. Smag til med salt og peber og kom saucen i en skål.
Spid: Forvarm grillen. Skær havtasken i 8 terninger. Stik havtaske, rejer og kammuslinger på tynde spid. Drys salt og peber over og læg dem på en let olieret grillrist. Grill dem 8-10 minutter, vend dem jævnligt. Server dem straks med mangosaucen.
|
|
Opskriften er vist 8160 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne