Saté med peanutsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i lange strimler, 1-1½ cm tykke og læg dem i en skål. Rør marinaden sammen og hæld den over kødet. Bland det hele godt og lad det trække i køleskabet mindst en time.
Læg træpindene i koldt vand i 10 min. Stik det marinerede kød på pindene og drej hele tiden en halv omgang, inden pinden stikkes igennem. Der skal være et stykke tilbage af pinden, der kan bruges til skaft. Grill satéen 5-6 min på en forvarmet gril, ca. 6 cm fra gløderne. Vend dem flere gange. Servér med peanutsauce, som røres af ymer og peanut, og smages til med salt, peber og citronsaft. |
|
Opskriften er vist 12206 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 peanutsauce: 4 spsk. peanutbutter - ketzap manis til den rette konsistens er nået. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne