Rødspættespid med rejer
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : |
|
|
Rødspættefileter skylles, duppes tørre og halveres på langs. Rejerne pilles, overbruses med koldt vand og drypper af. Fisk og rejer dryppes med citronsaft og trækker.
Løgene pilles og koges 10 minutter i lidt vand.
Tomater halveres, champignon gøres i stand. Persille skylles og slynges tør. Hvidløg pilles og presses.
Ovnens grill eller havegrillen tændes.
Smør smeltes i en kasserolle og røres sammen med olie, hvidløg, smuldret timian, salt og cayennepeber.
Løgene halveres. Persille fordeles på rødspættefileterne, som rulles sammen og stikkes på spid, afvekslende med rejer, løg, tomat og champignon.
Spiddene pensles med krydderolie og grilles 5 minutter på hver side.
|
|
Opskriften er vist 9179 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne