Flødesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Pisk fløden stiv og bland den med kefir/ymer og tilsæt 1 finthakket løg, vineddike, salt og en anelse sukker.
Skær sildene i skrå snitter og læg dem lagvis med hakket løg, purløg og flødedressing. Pynt med purløg og lad sildene trække 1 time. |
|
Opskriften er vist 24122 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne