Rejesatay

Rejesatay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.store ukogte kæmperejer med hale men uden skal
 
 Sataysaucen:
2 tsk.olie
1 hakket lille løg
3 tsk.stødt spidskommen
250 g.grov jordnøddesmør
2.5 dl.hønsebouillon
3 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Sæt rejerne på 8 spyd. Sataysaucen: Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og spidskommen og steg under omrøring i 3 minutter, til løget er blødt. Tilsæt jordnøddesmør, fond og soyasauce og kog videre ved middelvarme under omrøring i 5 minutter, til saucen begynder at koge og tykne. Pensl rejerne med saucen og steg dem under en forvarmet, meget varm grill i 2 minutter på hver side, til rejerne skifter farve og er gennemstegte. Dyp rejerne med den tiloversblevne sauce ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 8155 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu