Pebervagtler
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Rens vagtlerne og dup dem tørre. Skær dem i halve og læg dem i et stort, dybt fad. Hæld fiskesauce over vagtlerne.
Marinade: Kør alle ingredienser sammen til en finthakket masse i foodprocessoren/blenderen. Bred marinaden ud over vagtlerne, dæk dem til og stil dem på køl 2-3 timer.
Grillsteg de halverede vagtler over gloende kul, til de er gyldenbrune på begge sider og gennemstegt. Alternativt kan fuglene grilles under en meget varm ovngrill. Server med Sød chilisauce.
|
|
Opskriften er vist 12244 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne