Nyrøget makrel med spinat og kartofler
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog de rensede nye kartofler og bland dem med den friskhakkede persille.
Spinaten dyppes i kogende vand, tages op og afdryppes. Pres det sidste væde fra. Varm spinaten på pande i smør og krydr med muskatnød, salt og peber. Fileter makrellerne og fjern skindet. Læg makrellerne på grillristen i forvarmet ovn og grill dem 3-5 minutter. Kan også tilberedes på havegrill. |
|
Opskriften er vist 41407 gange,
og udskrevet 655 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ole F. Olsen - 2008-09-01 21:05:41 En god opskrift. lavede en lille forbedring,brugte aspargskartofler,4 stk. som efter kogning (kom et par kviste persille i kogevandet, som også blev brugt til spinaten) blev vendt i 1 spsk.hvid balsamico og 2 spsk. olivenolie, lagt i en toppervare skål, pakket ind og fik lov til at trække medens spinat og en halv makrel blev tilberedt, ved servering fik makrelen saft af en skive citron, og pyntet med fintklippet purløg. detter er til 1 person. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne