Lammekoteletter med chili sovs
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Hvidløgene og chilien svitses i hed olie til løgene tager farve, så fiskes de op.
Tomatkoncentrat tilsættes og simrer, mens koteletterne steges.
Serveres med bred båndpasta eller kogte kartofler.
Koteletterne grilles ca. fire minutter på hver side - de er klar når de kun lige er lyserøde på midten.
Server straks med sovsen hældt over og pynt med myntebladene.
Tips: Det skal være store lammekoteletter før der er til 4. |
|
Opskriften er vist 10890 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne