Lam på spyd
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden. Tør koteletterne med køkkenrulle og læg dem i en plasticpose. Hæld marinaden over, luk posen og stil den i køleskab i et døgn. Kog kartoflerne i ca. 10 min. med skrællen på. De skal kun være halvt gennemkogte. Skyl dem i koldt vand og lad dem tørre. Skær hver kartoffel ud i fire stykker, stik dem på spyd og grill dem sammen med lammekoteletterne. Både kartofler og kød pensles med marinaden fra koteletterne. Stegetiden for såvel koteletter som kartofler er ca. 3-4 min. på hver side.
Tilbehør:
Oliven, flutes og hvidløgssmør
|
|
Opskriften er vist 9767 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne