Kalverullespid på grill

Kalverullespid på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 skiverkalvefilet ca. 600 g
2 spsk.rosiner
150 g.emmentaler
2 spsk.pinjekerner
1 tsk.oregano
1 fedhvidløg
 peber
 rasp
3 spsk.bredbladet persille hakket
5 spsk.extra olivenolie
1 citron, saften heraf
 
Opskrift:
4 saté- eller grillspid, hvis du bruger satéspid så læg dem i vand et par timer før du skal bruge dem. Derved undgår du at de brænder.

Start med at lave en lage af olivenolien, den hakkede persille, citronsaft, det pressede hvidløgsfed, oregano, salt og peber.

Kalveskiverne bankes helt tynde med en kødhammer eller hånden. Læg rosiner, ost og pinjekerner samt salt og peber på kalveskiverne. Rul skiverne sammen og sæt tre ruller på hvert spids. Vend rullerne i rasp. Kalverullerne grilles 5 minutter på hver side, pensl den af og til med marinaden.

Resten af marinaden kan bruges over de færdiggrillede ruller.





karakterer:
Opskriften er vist 7988 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu