Kalverullespid på grill
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
4 saté- eller grillspid, hvis du bruger satéspid så læg dem i vand et par timer før du skal bruge dem. Derved undgår du at de brænder.
Start med at lave en lage af olivenolien, den hakkede persille, citronsaft, det pressede hvidløgsfed, oregano, salt og peber. Kalveskiverne bankes helt tynde med en kødhammer eller hånden. Læg rosiner, ost og pinjekerner samt salt og peber på kalveskiverne. Rul skiverne sammen og sæt tre ruller på hvert spids. Vend rullerne i rasp. Kalverullerne grilles 5 minutter på hver side, pensl den af og til med marinaden. Resten af marinaden kan bruges over de færdiggrillede ruller. |
|
Opskriften er vist 8031 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne