Honningglaserede kyllingespid
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekødet i 1 cm store tern. Bland yoghurt, hvidløg, ingefær, salt og karrypasta i en skål. Vend kyllingekødet i blandingen. Mariner det 2 timer. Forvarm grillen. Stik det marinerede kyllingekød på 24 cocktailpinde. Grill dem 2-3 minutter på hver side. Varm i mellemtiden honning og citronsaft. Pensl det på kødet og drys mynten over.
|
|
Opskriften er vist 19027 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2011-06-19 11:56:14 Mmm det smager mums kAn kun anbefales mine gæster var vilde med det perfekt med salat og kartoffelssalt til brugte dog Ikk karrypasta men bare karry . Skal prøves det smager super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne