Grillstegte vildsvineribben
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineribben Indsendt : Red : |
|
|
Kog vildsvineribbenene i ca. ½ time og lad dem køle af i vandet.
Tør det afkølede kød godt af og læg det i marinaden i et fad og dæk det til. Kødet skal helst marinere min. ½ døgn og vendes af og til.
Tag kødet op og lad det dryppe lidt af. Læg det på grillristen over bradepanden og pensel det med marinaden.
Giv kødet 15 min. på hver side ved 250° ca. 20 cm. fra grillen og pensel kødet med marinaden flere gange under stegningen.
Du kan selvfølgelig også stege kødet på trækulsgrill.
|
|
Opskriften er vist 21939 gange,
og udskrevet 730 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2010-09-18 12:12:03 Vi har grillet ribben flere gange , super godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne