Grillstegte vildsvineribben

Grillstegte vildsvineribben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineribben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.vildsvineribben
 
 Marinade:
0.5 dl.sojasauce
0.75 dl.sirup
1 dl.citronsaft
0.75 dl.appelsinsaft
2 fedhvidløg - finthakket
1 tsk.reven appelsinskal
1 tsk.reven frisk ingefær
0.5 tsk.peber
2 tsk.Salt
 
Opskrift:
Kog vildsvineribbenene i ca. ½ time og lad dem køle af i vandet. Tør det afkølede kød godt af og læg det i marinaden i et fad og dæk det til. Kødet skal helst marinere min. ½ døgn og vendes af og til. Tag kødet op og lad det dryppe lidt af. Læg det på grillristen over bradepanden og pensel det med marinaden. Giv kødet 15 min. på hver side ved 250° ca. 20 cm. fra grillen og pensel kødet med marinaden flere gange under stegningen. Du kan selvfølgelig også stege kødet på trækulsgrill.





karakterer:
Opskriften er vist 21925 gange,
og udskrevet 730 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-18 12:12:03
Vi har grillet ribben flere gange , super godt