Grillstegt makrel med fyld
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Indsendt : |
|
|
Rens skind og ben fra fiskene og del dem i 4 fileter. Læg hver filet på et stykke alufolie. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på fisken sammen med skivede champignoner, hakket dild og persille. Drys med salt og peber og luk folien sammen. Læg pakkerne på grillen 8-10 minutter. Servér med kogte kartofler
|
|
Opskriften er vist 16377 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer mariannesehested - 2005-01-01 01:01:01 fin i ovn,med svitsede champignon og tomater, og drysset med fintsnittede forårsløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne