Grillstegt forel med parmaskinke
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Indsendt : |
|
|
Rens forellerne og drys dem indvendigt med salt og peber. Læg dild indvendigt. Pak fiskene ind i parmaskinke og steg dem på grillen i ca. 5 min. på hver side.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl. Skær de nederste 2 cm af aspargesene og skær dem i stykker á ca. 4 cm. Halver cherrytomaterne og vend dem i pastaen sammen med asparges og spirer. Hæld olie over salaten og pynt med dild. |
|
Opskriften er vist 9807 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne