Grillstegt fisk på spyd
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Skær fisken i mindre stykker. Bland ingredienserne til marinaden. Læg fisken heri og lad den hvile i 1 time, så mariaden kan nå at afgive smag. Kog løgene et par minutter i vand. Smut skallerne af. Halvér baconskriver og rul dem sammen. Skær tomaterne i både og agurkerne i skiver. Sæt alle ingredienserne skiftevis på 4 grillspyd. Pensl med marinaden. Grill i ovnen eller over en bordgrill ca. 3 minutter på hver side.
|
|
Opskriften er vist 15617 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne