Spidskålsalat med rødløg og ræddike
Hovedingrediens : Kål - Spidskål Indsendt : Red : |
|
|
Spidskålens yderblade fjernes, og den skæres igennem på langs. Skæres i strimler på tværs.
Tomater, peber og japanræddike vaskes og tørres, rødløget pilles, og persillen skylles.
Tomaterne skæres i både. Kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten fjernes, og frugten skæres i strimler.
Rødløget skæres i skiver, og japanræddiken skæres ud i tynde skiver.
Det hele blandes i en salatskål.
Marinaden piskes sammen og hældes over salaten.
Persillen hakkes og strøs over.
|
|
Opskriften er vist 23612 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer janne - 2010-10-27 09:15:25 hvad er ræddike og hvor købes det? kan det evt. erstattes med noget andet? Fru Jensen - 2008-06-20 10:06:26 Nem at lave. Jeg brugte olie fra marineret oliven, det giver en dejlig frisk sommer smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne