Grillspid med svinemørbrad

Grillspid med svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.svinemørbrad
150 g.bacon
4 løg
1 rød peberfrugt
6 spsk.olivenolie
 frisk timian
500 g.nye kartofler
8 soltørrede tomater
2 fedhvidløg
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Befri mørbraden for sener og skær den i 2 cm tykke skiver. Sno bacon omkring kødet. Pil løgene, halver dem og kog dem i ca. 5 min. Del løgene i kvarte. Halver peberfrugter, fjern frøstole og skær den i tern. Sæt skiftevis kød, løg og peberfrugt på grillspyd. Pensl med olie og fordel frisk timian over. Grill spyddene. Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Skær de soltørrede tomater i strimler. Bland kartofler med soltørrede tomater, presset hvidløg og frisk timian. Fordel kartoflerne i 4 stykker stanniol, hæld lidt olie over, drys med salt og peber og luk pakkerne tæt. Grill kartoffelpakkerne i 8 -12 min. og server dem til grillspydene.





karakterer:
Opskriften er vist 24056 gange,
og udskrevet 780 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu