Grillspid med svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Befri mørbraden for sener og skær den i 2 cm tykke skiver.
Sno bacon omkring kødet.
Pil løgene, halver dem og kog dem i ca. 5 min. Del løgene i kvarte.
Halver peberfrugter, fjern frøstole og skær den i tern.
Sæt skiftevis kød, løg og peberfrugt på grillspyd. Pensl med olie og fordel frisk timian over.
Grill spyddene.
Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Skær de soltørrede tomater i strimler.
Bland kartofler med soltørrede tomater, presset hvidløg og frisk timian. Fordel kartoflerne i 4 stykker stanniol, hæld lidt olie over, drys med salt og peber og luk pakkerne tæt. Grill kartoffelpakkerne i 8 -12 min. og server dem til grillspydene.
|
|
Opskriften er vist 24056 gange,
og udskrevet 780 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne