Grillspyd med jordnøddesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : |
|
|
Skær svinekøddet i strimler på ca. 1 cm x 5 cm. Bland køddet med kokosmælk, karry, hvidløg, salt og peber.
Lad det ligge og trække i ca. 2 timer.
Stik kødstykkerne på bambusspydene.
Tænd op i grillen.
Jordnøddesovs:
Tørrist jordnødderne indtil de er hårde og let gyldne. Knus dem i en morter.
Tilberedning:
Når grillkullene er glødende lægges spydene på risten. De griller i ca 5 minutter på hver side.
Jornøddesovs:
Varm en gryde op og tilsæt chilipastaen.
Tilsæt fiskesovs, kokosmælk og de knuste jordnødder.
Rør godt rundt i gryden.
Smag sovsen til med sukker.
Lad det hele koge godt igennem indtil sovsen antager en tyk konsistens.
Tips: Grillspydene kan laves og fryses ned. Man kan sagtens fryse kødet ned når det er sat på spyd. Tilbehør er foruden jordnøddesovsen Thailandsk agurkesalat, som serveres iskold. |
|
Opskriften er vist 11806 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne