Grillspid med mørbrad, lever og svesker
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Sveskerne udblødes i rødvinen natten over. Skær kødet og leveren i firkantede stykker, som krydres med peber. Sæt skiftevis svesker og kød på grillspid, som pensles med olie og steges 8-10 minutter under grillen eller i olie på panden. Drys med salt.
|
|
Opskriften er vist 11361 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne