Grillmesterens forel
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Indsendt : |
|
|
Rens forellerne. Skrub citronen i varmt vand og skær den i skiver. Skyl urterne og fyld forellerne med nogle hele stilke og citronskiver. Pil bladende af resten af urterne og hak dem. Pil hvidløgene og hak dem fint. Bland krydderurter, hvidløg, salt og peber med olien. Læg fisken på et fad og pensl med olien. Dæk med plastfolie og lad det marinere i køleskabet ca. 2 timer. Opvarm grillen og grill fiskene ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 12780 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne