Grillet, gravet laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Gør fisken godt i stand. Fjern rygbenet og skær kødet ud i to fine lige store fileter. Træk alle ben ud, det gøres lettest med en pincet. Skyl fileterne og tør dem omhyggeligt. Dilden kommes imellem fileterne, der lægges over hinanden med kødsiden indad. Pakkes i en kraftig plastpose, der lukkes forsvarligt og opbevares under let pres i køleskab i mindst 5-6 timer.
Skrab krydderier og dild af fileterne, drys dem i olie og læg dem på grillen. Grill først med kødsiden nedad og steg derpå færdig på den anden side. Ca. 5 min på hver side. Anret fisken på et fad med fintstrimlet grøn salat.
Tilbehør:
Små pillekartofler, citronbåde og krydret dildsmør
|
|
Opskriften er vist 10965 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer bjørn barstad - 2005-01-01 01:01:01 jeg glemte å si at får filetene ligge noen dager i kjøleskapet og at filetene snues en gang i døgnet så får marineringen trekke bedre inn. lag den på mandag om den skal brukes i helgen bjørn barstad - 2005-01-01 01:01:01 det er en fordel om det og tilsettes endel konjakk og. det hjelper på smaken.skinnet på gravet laks kan strimles og stekes i olje til den er lett sprø. den er en fin snacks på høyde med svor. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne