Farfalle med artiskokker
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Højtid: Påske Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skær flæsket i tern og hak løgene.
Vask artiskokkerne og klip de yderste blade af og de hård bladspidser.
Del dem i 8 dele på langs og dryp med citronsaft.
Bring vandet i kog og kog pastaen al dente. Varm olien og steg flæsketern og løgene, tilsæt artiskokker steg 1 min og tilsæt bouillonen. Smag til og lad det dampe i 5 min. Serveres straks over pastaen og giv gerne parmesan til. |
|
Opskriften er vist 17905 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne