Græsk lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i små tern, hvidløgene presses. Kød og hvidløg steges ca. 10 min. på en pande i olien.
Drysses med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Æggene piskes sammen og røres med yoghurt, salt og peber. Æggemassen hældes over kødet. Stilles i ovnen i ca. 15 min. ved 225 grader alm. ovn, til æggemassen er gylden. Pyntes med oliven. Serveres med Groft brød. |
|
Opskriften er vist 43247 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2010-03-05 15:45:22 Hvad spiser man til sådan en ret? Brød og salat? Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ved ikke helt hvad jeg skal syntes om denne ret, der er jo kød nok til 4 personer, men jeg vil kun mene at der er æggemasse nok til en, og kødet er også meget dominerende, så jeg vil bestemt mene at der skal mere æg i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne