Grillet oksekød i vilde betelblade
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Marinade. Bland ingredienserne til marinaden og mariner oksekødet i 30 minutter. Steg spækket, køl det af og hak det i tynde strimler. Mariner med salt og sukker og stil det til side i 15 minutter. Udblød de vilde betelblade og dryp dem af. Bland oksekød og spæk og bland det grundigt. Pak farsen ind i betelplade, lav rullerne ca. 5 cm lange. Sæt 3 ruller på hvert spid, pensl med olie og grill dem på begge sider i 5 minutter til bladene bliver let brændte.
|
|
Opskriften er vist 9522 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Julie krogh larsen - 2007-02-24 15:34:14 gurkemeje synes jeg der ikke der skal i ellers er det lærkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne