Grillet laks med japansk rissalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene løse efter anvisningen på posen og lad dem køle af.
Rist mandlerne lysebrune på en tør pande og lad dem køle af. Sukkerærterne blancheres i 2 min. Guleroden skrælles og skæres i julienne (tændstiktynde strimler). Tangpladerne klippes i tynde strimler med en saks. Olie, salt, peber og limesaft piskes sammen til en dressing og blandes i de lune ris. Bland gulerodsstrimler, sukkerærter, tang, spirer og mandler i rissalaten. Lad den marinere, gerne mindst en halv time. Laksestykkerne lægges i et ildfast fad og pensles med en marinade af olivenolie og limesaft. Laksestykkerne grilles under ovnens grill (eller på havegrill) i 6-10 min. efter størrelse. Drys med salt. Laksen serveres med rissalaten og japansk syltet ingefær i små bunker på tallerkenen. soyasauce serveres separat. |
|
Opskriften er vist 24740 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2013-11-06 18:46:54 Jeg bruger 1,5 dl quinoa i stedet for 4 dl ris; det smager også vidunderligt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne