Grillet hvidløgskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Rens kyllingestykkerne og dup dem tørre. Læg dem på et stort fad.
Marinade: Bland alle ingredienser sammen i en skål. Hæld marinaden over kyllingestykkerne og vend dem godt, så alt kød er grundigt smurt ind i marinaden. Dæk fadet og stil det på køl i 2-3 timer. Grillsteg kyllingestykkerne over glødende kul, til de er gyldenbrune og gennemstegte. Alternativt kan stykkerne grilles under en varm ovngrill. |
|
Opskriften er vist 31590 gange,
og udskrevet 826 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer ruth - 2013-07-29 17:36:56 hvor lang tid skal kyllingestykkerne stege på grillen, før de er gennemstegte (skal lårene ikke stege længere, før de er møre? KHA - 2005-01-01 01:01:01 Det er nemt når kød og fjerkræ skal marineres, at lægge kødet i en kraftig plastpose. Hæld marinaden ved og luk posen godt. så er det nemt at fordele marinaden. Vendes af og til. Mette - 2005-01-01 01:01:01 Det er lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne