Grillet flanksteak med gorgonzola-smør
Hovedingrediens : Oksekød - Okseflankesteaks Indsendt : |
|
|
Tænd først grillen og lad der komme godt med gløder. Imellemtiden laves smørret. I en skål røres gorgonzola sammen med det bløde smør, forårsløg og persille. Smag til med salt og peber. Læg massen på midten af en stykke bagepapir og rul smørret til en pølse. Snør enderne sammen og stil smørret på køl.
|
|
Opskriften er vist 32131 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Claudi Hua Hin - 2011-06-25 02:30:49 Jeg har lavet flanksteak mange gange, dog ikke på grill hvergang men en rigtig god pande hvor den bliver stegt 4 minutter i en god gang smør. Først gnides steaken med hvidløg og sort peber. Efter stregningen skal den hvile i ca. 20 minutter inden servering. Jeg servere bagte kartofler med hvidløgs smør til og gode grøntsger og beàrnaise sovs....Velbekomme. anonym - 2011-06-03 18:14:04 Else-Marie 3-6-2012 det kunne være rar at vide hvor længe eller hvor meget tid den skal have på grillen. Gitte S - 2010-08-14 19:20:21 Virkelig mærkelig opskrift, der mangler da noget??????????? Hanne - 2010-07-12 09:18:57 Jeg slog egentlig op på opskriften for at finde ud af hvordan man laver en flanksteak og af hvilket stykke kød. Og så er det åbenbart en opskrift med halvfabrikata. Ærgerligt. efterlonneren - 2009-10-03 12:30:56 skal kødet smøres ind i smørret, jeg orstår ikke helt Hanne - 2008-10-05 15:24:25 Hvad, hvordan og hvorledes, med flanksteaken??? 1.25 kg er en ret STOR flanksteak!!! john - 2007-04-13 20:45:53 Hvorlang grilltid ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne