Grillet blæksprutte med feta
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Indsendt : |
|
|
Skyl blæksprutterne i koldt vand. Træk hovedet af og de indvolde der følger med. Skær fangearmene af. Træk den tynde hinde af kroppen. Klem det resterende indhold ud og skyl blæksprutterne godt. Bland olie, citronsaft, hvidløg, persille, salt og peber i en skål og tilsæt blæksprutter og feta. Lad det trække 15 minutter. Forvarm grillen. Tag blæksprutterne op og fyld dem med feta. Læg dem på en grillrist og pensl med resten af marinaden. Grill dem 5 minutter på hver side.
|
|
Opskriften er vist 27288 gange,
og udskrevet 631 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sune - 2009-10-06 21:50:55 Vi prøvede dette da vi var i Grækenland ( både på restaurant og i eget køkken ) OG DET SMAGER FANTASTISK !!! Lone - 2007-07-16 13:30:23 Meget lækker både som for og hovedret. Kan varires med mange andre ting som fyld, f.eks. hakkede krydderurter blandet med flødeost, hakkede hvidløg og rødløg eller tomater hakket med rosemarin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne