Grillet baconmørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær bimørbraden af. Puds mørbraden for sener og hinder og krydr med salt, peber og timian.
Vikl baconskiverne omkring mørbraden.
Grill den 30-40 minutter. Vend den flere gange. Tag mørbraden af grillen og lad den trække ca. 5 minutter under staniol, inden den skæres i skiver. Små grillede kartofler: Små nye kartofler skrubbes godt og vendes med olie, salt, peber, hakkede krydderurter. Kartoflerne pakkes ind i dobbelt lag stanniol, kun et lag kartofler. Pakkerne lægges på grillen og grilles i 45-60 minutter. Servér skiver af svinemørbraden med små grillede kartofler og en blandet grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 81603 gange,
og udskrevet 2763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Kaj Nielsen - 2009-08-06 13:53:42 Når man steger på kuglegrill med låg, så reduceres stegetiden til 1/3. 2,5 min på 4 sider, eller får man et tørt resultat af en mørbrad. anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager altså bedst med pasta og perfrugt/løgkompot |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne