Corn cakes
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Bland de tørre ting. i en skål og lav en fordybning i midten.
Pisk æg og mælk og ½ dl af olien sammen og hæld blandingen i og rør dejen jævn.
Varm et par spsk. olie på panden og sæt dejen på med en ske og flad den ud til små cirkler på ca 8 cm Steg i 1-2 min. til de er gyldne. Serveres lune til snacks eller salater mm. |
|
Opskriften er vist 25925 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe Aaen-Larsen - 2010-02-25 11:18:43 De er fine. Tilsatte dog også en tsk salt. Gør dem lidt mere alsidige. meg - 2005-01-01 01:01:01 den var veldig veldig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne