Corn cakes

Corn cakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.majsmel
2.5 dl.hvedemel
1 spsk.sukker
2 storeæg
2 dl.letmælk
2 dl.majsolie
 
Opskrift:
Bland de tørre ting. i en skål og lav en fordybning i midten. Pisk æg og mælk og ½ dl af olien sammen og hæld blandingen i og rør dejen jævn.

Varm et par spsk. olie på panden og sæt dejen på med en ske og flad den ud til små cirkler på ca 8 cm Steg i 1-2 min. til de er gyldne.

Serveres lune til snacks eller salater mm.





karakterer:
Opskriften er vist 25925 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-25 11:18:43
De er fine. Tilsatte dog også en tsk salt. Gør dem lidt mere alsidige.

  -   2005-01-01 01:01:01
den var veldig veldig godt