Grillede thairejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Sambal Olek, hvidløg, limesaft, olie og fiskesovs piskes sammen til en marinade. De optøede rejer, lægges i marinaden. De skal stilles 1 døgn i køleskabet.
Rejerne grilles i 4-5 minutter. Pas på de bliver nemt seje hvis de grilles for længe. Rejerne pilles, husk at fjerne den sorte streng i ryggen.
Servering: Serveres straks med limebåde og eventuelt sød chilisauce.
|
|
Opskriften er vist 30926 gange,
og udskrevet 652 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Ixoa - 2013-07-19 12:58:50 "Lime i både til pynt" hvordan laver man sådan noget? kim - 2011-09-12 13:07:14 jeg troede det var dansk mad det her. Da jeg begyndte at lave det tænkte jeg whaaat det jo ik DANSK Per - 2010-05-03 08:11:15 Sambal olek er en chilipasta, den kan købes i de fleste supermarkeder, den er på glas og med rød etikette. Ena - 2010-04-29 12:03:47 Hvad er Sambal Olek og hvor købes det ? BoHolst - 2005-01-01 01:01:01 Er også velegnet til friturestegning. Jo mere lage man kommer ved jo stærkere..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne