Grillede skalrejer med chili
Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløget knuses og chilien snittes fint. Begge dele røres med olien. Rejerne skylles og tørres og fordeles på bambusspiddene. De må ikke sidde for tæt.
Rejespiddene grilles kort på havegrillen eller en varm grillpande med en smule olie. Før de tages af grillen eller panden, pensles de med hvidløgsolien. Hold spiddene varme, efterhånden som de steges. Drys til sidst med rigeligt groft salt og server spiddene med halve citroner eller lime, frisk koriander og godt brød. |
|
Opskriften er vist 19820 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne