Sukiyaki
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Oksekødet skæres i tynde strimler
Skyl bønnespirerne
Alle grøntsager og svampe skæres i tynde skiver.
Dog skæres kinakålen i strimler på skrå.
Soya, vin, sukker og vand blandes i en gryde og varmes op til kogepunktet. Varm en pande op. Smelt lidt fedt eller margarine herpå. Hæld den varme suppe i panden. Kødet tilsættes uden at det klumper sammen. Lidt efter tilsættes grøntsagerne. Kogetiden afhænger af, hvor meget man ønsker kødet og grøntsagerne kogt. Panden tages af varmen og maden serveres straks. Hver person slår et æg ud i en lille skål. Pisk ægget let sammen. Heri dyppes lidt af kødet og grøntsagerne. Ris serveres til |
|
Opskriften er vist 31990 gange,
og udskrevet 599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer alex - 2014-09-19 09:31:47 Hvad bilder du dig ind og kalde det en sukiyaki.... som japaner er jeg fornærmeret !! bønnespire og aubergine ?? denne opskrift er det samme hvis jeg skrev: dansk ret stegt flæsk med tomat sauce anonym - 2008-12-08 19:41:07 Når man har kogt tingene i suppen i gryden, tager man så suppen fr eller lader man den blive i panden mens man spiser, eller spiser man måske BÅDE suppen og tingene? Eigil - 2005-01-01 01:01:01 det er en ALT for mærkelig sirup Morten - 2005-01-01 01:01:01 Normalt vis putter man efter at have tilberedt kød og grøntsager japanske tykke nudler i panden, og lader den koge i nogle minutter. Det giver en god smag med saften fra det tidligere tilberedte. En rigtig god vinterret!!! Spises i Japan kun om vinteren. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne