Hummersauce (brun)

Hummersauce (brun), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Hummer - Hummerskaller/affald

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hummersauce (brun), billede 4 Hummersauce (brun), billede 1 Hummersauce (brun), billede 2 Hummersauce (brun), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 g.hummeraffald / skaller (bouillonterning + vand)
2 løg
1 gulerod
0.5 knoldselleri
1 pastinak
1 persillerod
6 fedhvidløg
1 spsk.hel hvid peber
100 g.soltørrede tomater
4 laurbærblade
75 g.tomatpuré
5 dl.rødvin
4 l.kold vand
 evt.lidt sojasauce
 piskefløde
 maizenamel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hummerskallerne brunes let i alm ovn og hældes i en gryde. Koldt vand tilsættes og koges op.

Alle urterne skylles, renses og skæres i grove stykker og lægges i en bradepande. Tomatpuré og rødvin tilsættes og bages i alm ovn, under et par omrøringer i ca. 20 - 30 minutter.

Når hummerskallerne er kogt op, afskummes de og de bagte urter tilsættes. Koges op igen og afskummes. Småsimrer i ca. 15 minutter.

Tages af blusset og trækker lige så lang tid. Denne proces med simre- og trækketid foretages tre gange.

Hummerskallerne sigtes fra og fonden reduceres til passende smag og monteres med fløde og jævnes med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Smages til med salt og peber. Sigtes og er klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 17485 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu