Hummersauce (brun)
Hovedingrediens : Hummer - Hummerskaller/affald Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hummerskallerne brunes let i alm ovn og hældes i en gryde. Koldt vand tilsættes og koges op.
Alle urterne skylles, renses og skæres i grove stykker og lægges i en bradepande. Tomatpuré og rødvin tilsættes og bages i alm ovn, under et par omrøringer i ca. 20 - 30 minutter. Når hummerskallerne er kogt op, afskummes de og de bagte urter tilsættes. Koges op igen og afskummes. Småsimrer i ca. 15 minutter. Tages af blusset og trækker lige så lang tid. Denne proces med simre- og trækketid foretages tre gange. Hummerskallerne sigtes fra og fonden reduceres til passende smag og monteres med fløde og jævnes med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Smages til med salt og peber. Sigtes og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 17495 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne