Omelet med hummerhaler

Omelet med hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.jomfruhummerhaler (frost)
2 spsk.majsolie
 salt
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
3 æg
 frisk dild
2 cherrytomater
 
Opskrift:
Rist hummerhalerne let i varm olie. Drys lidt salt på og kværn peber over. Bland godt rundt. Tilsæt fintsnittet dild. Pisk æggene sammen og hæld dem over. Lad massen samle sig lidt, inden der forsigtigt løftes op i omeletten, så den flydende masse kan løbe ind under. Fold omeletten sammen, og servér den straks på en varm tallerken med halve tomater og et stykke frisk grovbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 12447 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu