Omelet med hummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
|
|
Rist hummerhalerne let i varm olie. Drys lidt salt på og kværn peber over. Bland godt rundt. Tilsæt fintsnittet dild. Pisk æggene sammen og hæld dem over. Lad massen samle sig lidt, inden der forsigtigt løftes op i omeletten, så den flydende masse kan løbe ind under. Fold omeletten sammen, og servér den straks på en varm tallerken med halve tomater og et stykke frisk grovbrød til.
|
|
Opskriften er vist 12447 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne