Citronsouffle
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bind pergamentpapir om en lille souffleskål så der bliver en krave der er 6 cm højere end skålen.
Husblas udblødes i koldt vand. Del æggene og pisk blommer og sukker til det er tykt og skummende. Tilsæt den revne citronskal og halvdelen af citronsaften. Knug husblas fri for væde og smelt den over vandbad eller i mikroovn og tilsæt resten af saften så den bliver håndvarm og rør i en tynd stråle i æggemassen. Pisk hvider stive og fold dem forsigtigt i ( Når den begynder at tykne). Massen hældes i de små skåle og stilles i køleskab til den stivner. Papiret fjerne og soufflerne pyntes med et tyndt lag flormelis og fintstrimlet citronskal. Giv flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 22370 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-12 14:22:14 skal den ikke i ovnen? kb - 2010-03-22 15:30:31 Det er ikke en souffle, fordi man bruger husblas og den bages ikke... anonym - 2007-06-04 17:05:50 Dette ligner mere citronfromage end soufflé kb - 2005-01-01 01:01:01 man bruger ikke husblas til souffle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne