Hummerhalesalat
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Halerne kommes i det spildkogende vand tilsat eddike og salt af et par gange, de skal koge et par minutter eller til de er kommet op til overfladen.
Lægges i isvand eller i køleskab i et par timer til de er afkølede før de pilles.
Dressing: Til dressingen røres creme fraiche med sennep og limesaft. Krydderurterne hakkes fint og røres i creme fraichen. Smag til med salt og peber. Lad dressingen hvile et øjeblik i køleskabet. Rør hummerhalerne i dressingen, eller server den ved siden af. Byd ristet toastbrød og kvarte lime eller citron til. |
|
Opskriften er vist 106914 gange,
og udskrevet 3345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-06-07 15:20:29 Jeg brugte lidt over 1 spsk Dijon sennep og det smagte fantastisk 👍 Birgit - 2008-04-30 16:39:36 meget lækker men kun et lille nip sennep Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Kom kun ½ spsk dijonsennep i - ellers er smagen alt for dominerende. Smager ellers rigtig godt:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne