Jomfruhummerhaler med krydreurter
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Højtid: Nytår Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bræk halerne af og giv dem et opkog ca. 1 min. pil dem.
Smelt smørren og brun skaller, hoveder, løg, laurbærblade og timian. Karry, paprika og koncentreret tomatpure tilsættes sammen med hvidvin og bouillon. Det koger godt ½ time. Sigt fonden i en mindre gryde. Mel drysses tyndt over, og det får lov til at falde til bunds. Tilsæt fløden og bring i kog, kog ca 10 minutter. Smag til med salt og peber. Jomfruhummerhalerne anrettes i små skåle, og suppen sigtes over, der pyntes med fint hakket dild og persille. Tips: Haler og fond kan koges dagen i forvejen. |
|
Opskriften er vist 140650 gange,
og udskrevet 2929 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (31 stemmer) |
|
Kommentarer brianhavsted - 2014-12-08 20:02:40 Ville i ikke lune halerne inden i kommer dem i skålen, for servering. Hvis ja, hvordan ville i lune dem? Brian - 2014-12-08 19:56:57 Skal halerne lunes for de kommes i skålen. Hvis ja, hvordan ville i så lune dem? Ellen Boelt - 2013-01-02 18:00:36 Meget, meget lækkert og ikke svært at lave. Michael - 2012-02-12 13:02:25 stor succes og rigtig lækkert, meget nemt at gå til. men svært at pille halerne, dog lære man det efterhåneden, ikke sidste gang jeg har lavet denne ret. Rasmus - 2009-12-30 19:46:14 Hvor mange lauerbærblade anbefales man at bruge? Søren - 2008-12-28 20:20:10 Det ser sørme lækkert ud - den tror jeg, at jeg vil prøve som forret til nytårsaften 2008. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne