Kogt hummer naturel
Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring lagen i kog og lad den koge 15 min. Kom hummerne i lagen og lad dem koge 15 min. Fjern gryden fra varmen og lad hummerne afkøle i lagen.
Flæk de kolde hummere og fjern mave og tarm. Server med rød og hvid dressing, citron og ristet brød. Tips: Rød dressing: Rør mayonnaisen med tomatpure, cognac, salt og peber, smag til med tabasco. Hvid dressing: Creme fraichen røres med fløden og smages til med citronsaft, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 109397 gange,
og udskrevet 2748 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Nørbæk - 2024-08-18 14:59:42 Det er desværre helt forkert opskrift--hummeren skal ikke koge 15 min og slet ikke afkøle i lagen-- det ødelægger kødet--skam jer med den opskrift LSM - 2021-12-31 18:51:53 4 tal kun fordi der skal altid være plads til forbedringer. tonny l - 2013-03-04 15:35:53 hummer ca. 500 gr. koges i 5 min.,hvor kan folk ledt ødelægge deres mad, endda dyrt indkøbt, hvis de retter sig efter disse opskrifter. i dette tilfælde en totalt uspiselig hummer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne