Jomfruhummere med oregano og chili

Jomfruhummere med oregano og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 jomfruhummere
 tørret oregano
 salt
 peber
 frisk rød chili
 olivenolie
 citronsaft
 
Opskrift:
Skær jomfruhummerne igennem på langs, men lad halen være hel. Fjern mavesækken og giv kløerne et slag med en kniv. Læg jomfruhummerne op på et fad og drys oregano over. Krydr med salt og peber.

Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Drys halvdelen af chilistykkerne over jomfruhummerne. Hæld en anelse olivenolie over jomfruhummerne og steg dem på en meget varm grillpande.

Læg dem med kødsiden nedad og steg dem i to minutter. Vend dem og giv dem et minut på den anden side.

Jomfruhummerne lægges op på et fad og hældes over med lidt olie og citronsaft. Drys resten af den friske chili over og servér retten.





karakterer:
Opskriften er vist 12547 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu