Jomfruhummere med oregano og chili
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : Red : |
|
|
Skær jomfruhummerne igennem på langs, men lad halen være hel. Fjern mavesækken og giv kløerne et slag med en kniv. Læg jomfruhummerne op på et fad og drys oregano over. Krydr med salt og peber.
Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Drys halvdelen af chilistykkerne over jomfruhummerne. Hæld en anelse olivenolie over jomfruhummerne og steg dem på en meget varm grillpande. Læg dem med kødsiden nedad og steg dem i to minutter. Vend dem og giv dem et minut på den anden side. Jomfruhummerne lægges op på et fad og hældes over med lidt olie og citronsaft. Drys resten af den friske chili over og servér retten. |
|
Opskriften er vist 12547 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne