Paneret jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
De kogte hummerhaler klippes eller skæres op på undersiden, og kødet taget helt ud, eller hvis man har købt frosne, tøs de op og duppes tørre på papir.
Pisk ægget med lidt vand, og vend halerne først i mel tilsat salt, så i ægget, og til sidst i rasp.
Varm friturefedtet op, til det syder omkring en tandstik.
læg hallerne i med en hulske og ikke for mange ad gangen. Steg dem til de er gyldne.
Tag dem op og læg dem på køkkenrulle og hold dem varme.
Bland flødeskum og mayonnaise, tilsæt citronsaft, tomatpuré og salt.
|
|
Opskriften er vist 12913 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne