Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
16 kogte jomfruhummerhaler
1 æg
 hvedemel
 salt
 peber
 rasp
 raffinol el. olie til friture stegning.
 
 Dressing:
150 g.mayonnaise
1 dl.piskefløde
2 spsk.tomatpuré
 salt
0.5 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
De kogte hummerhaler klippes eller skæres op på undersiden, og kødet taget helt ud, eller hvis man har købt frosne, tøs de op og duppes tørre på papir. Pisk ægget med lidt vand, og vend halerne først i mel tilsat salt, så i ægget, og til sidst i rasp. Varm friturefedtet op, til det syder omkring en tandstik. læg hallerne i med en hulske og ikke for mange ad gangen. Steg dem til de er gyldne. Tag dem op og læg dem på køkkenrulle og hold dem varme. Bland flødeskum og mayonnaise, tilsæt citronsaft, tomatpuré og salt.





karakterer:
Opskriften er vist 12956 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu