Jomfruhummerhaler i basilikumcreme
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Køb friske rå jomfruhummere. Pil jomfruhummerhalerne fri af skallerne. Gem skallerne til en gang hummerbisque, eller smid dem væk, hvad der vil være synd, for der sidder så megen god smag i dem.
Varm ½ l fiskefond i en gryde. Tilsæt creme fraiche 38% og kog det ind til en lind creme. Køl den lidt ned og hæld den i en blender med et meste af en potte frisk basilikum. Den blende creme hældes tilbage i gryden og varmes igennem. Smag til med salt og peber. Imens ristes jomfruhummerhalerne i olivenolie og hakket hvidløg i ganske få minutter. Anret hummerhalerne i en bunke på 4-5 stykker på små tallerkener, og hæld basilikumcremen rundt om. |
|
Opskriften er vist 32053 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Lækker forret med en god, fyldig smag. Gør sig godt på en bund af salat samt med flutes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne