Kartoffelrøsti med Jomfruhummer
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
|
|
Røsti:
Kog kartoflerne i 15 min., pil dem og riv dem groft. Bland lidt salt i og form 4 portionspandekager og steg dem for jævn varme på en teflonpande i 1½ spsk olie til de er smukt gyldne på begge sider. Tænd ovnens grill. Bland peberfrugt, løg, 1½ spsk olie og krydr med salt og peber. Fordel halvdelen over hummerhalerne. Bland resten af peberfrugt blandingen med jordskokkerne og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Stil dem under ovnens grill 4-5 min. Vend dem og stil hummerhalerne med ind under grillen og grill yderligere 4-5 min. Anret Røsti på 4 tallerkener med grillede hummerhaler og jordskokker omkring. |
|
Opskriften er vist 20495 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne