Jomfruhummer og kammuslinger karry

Jomfruhummer og kammuslinger karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store jomfruhummer
4 store kammuslinger
 Koriander
 Karry-vaniljeolie
 
 Karry-vaniljeolie:
2 spsk.karry
2 Vaniljestang
2.5 dl.Vindruekerneolie
 salt
 
 Flydende polenta:
1 dl.Mælk
2 dl.Fløde
50 g.Polentamel
25 g.smør
 salt
 
Opskrift:
Jomfruhummer og kammusling marineres i olien med koriander. Karry-vanilieolie: Karry, salt og vanille ristes i en gryde. Olien tilsættes og det hele trækker en time og sigtes. Flydende polenta: Alle ingredienserne blandes, koges op og bages i ovnen i en time ved 180 grader under låg. Popcorn: Kornene poppes i karry-vanilleolie og drysses med salt. Jomfruhummerglace: Traditionel jomfruhummerfumé nedkoges til saucekonsistens. Jomfruhummer og kammusling steges ved lav varme, anrettes på varme tallerkener med flydende polenta og jomfruhummerglace og drysses ved bordet med popcorn.





karakterer:
Opskriften er vist 12999 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu