Jomfruhummer og kammuslinger karry
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : Red : |
|
|
Jomfruhummer og kammusling marineres i olien med koriander.
Karry-vanilieolie:
Karry, salt og vanille ristes i en gryde. Olien tilsættes og det hele trækker en time og sigtes.
Flydende polenta:
Alle ingredienserne blandes, koges op og bages i ovnen i en time ved 180 grader under låg.
Popcorn:
Kornene poppes i karry-vanilleolie og drysses med salt.
Jomfruhummerglace:
Traditionel jomfruhummerfumé nedkoges til saucekonsistens.
Jomfruhummer og kammusling steges ved lav varme, anrettes på varme tallerkener med flydende polenta og jomfruhummerglace og drysses ved bordet med popcorn.
|
|
Opskriften er vist 12999 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne