Ovnbagte jomfruhummerhaler med hvidløg
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kryddersmør:
Smør, hvidløg, persille, karry og salt røres sammen. Jomfruhummerhalerne lægges tæt sammen i et ildfast fad. Krydersmøret fordeles over jomfruhummerhalerne. Jomfruhummerhalerne sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 180 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 364424 gange,
og udskrevet 8999 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2020-09-25 11:28:57 Den fisker jeg kender anbefaler 10 minutter ved 200 grader. P Michno - 2019-10-15 16:23:55 15-20 minutter i ovn gør halerne tørre, seje og smagsløse! 4-5 minutter ved høj ovnvarme evt grill er passende. anonym - 2019-07-25 17:45:29 Der er ligesom 3 halespiser på en hale træk og drej forsigtig i den i midten og tarmen ryger nemt ud. Pia - 2018-12-28 22:01:18 Hvilken dressing vil vær god til? anonym - 2018-07-31 17:12:27 Jeg spiser RIGTIG mange og RIGTIG ofte jomfruhummer (hvor heldig har man lov at være?!) Jeg plejer at røv'e dem (tage tarm ud og klippe dem op) og så hælde dem over med hvidløgsolie og så i ovnen i ca samme tid som denne opskrift - så tager jeg et friskbagt baguette til og en dressing lavet på Creme Fraiche, karry, dijonsennep, ketchup, salt og peber. og så smovser jeg! Annemaia - 2017-12-31 17:09:05 Man kan fjerne tarmen ved at knække det nederste led af hummerhalen af op mod ryggen og så trække tarmen med ud 😊 den sidder fast på halens ende. Eva - 2013-01-01 16:21:33 Uhm fantastisk spise. Hældte lidt limesaft og hvidvin over inden de kom i ovnen. Skal bestemt laves igen en hyggeaften med manden. Mr. Jones - 2011-12-29 12:25:46 Tilsæt ingefær sammen med hvidløget, smøret kan erstattes med olie + lidt hvidvin. TØH - 2011-03-05 16:40:54 Jeg kan kraftigt anbefale at lave en "smør" til noget brød ved siden af. 2/3 kartoffel - 1/3 smør Bland hvidløg i sammen med persille. Rigtig godt at smøre på brødet, og også i et tykt lag. :) MUMS Myrna - 2008-12-12 10:07:48 Prøv at drysse med paprika i stedet for at komme karry i kryddersmøret - giver rigtig god smag Inge Lise - 2008-11-29 16:34:49 I nogle opskrifter skal man fjrne tarmen, og i andre skal man ikke, betyder den noget for smagen, og hvor sidder den, hvordan fjerner man den ? Sven - 2008-06-21 16:37:01 alletiders opskrift, husk at læsse kommentarene, så går det ikke galt Kokken - 2008-03-03 14:08:37 Synes det er synd at tilsætte karry... Husk at fjerne den sorte tarmstreng under rensningen af hummerne... ellers bliver det en "sandet" fornøjelse... fra sofie på 12 - 2008-01-02 21:59:18 godt råd tryk dem på sinden ¨å det knaser godt brak så skalden til siderne hiv så i begge ender så er lige til at få fat i=-) Per - 2007-09-20 12:53:06 De jomfruhummerhaler som jeg havde fået fat i var ikke så store, men hvis det er store haler kan de flægges og lægges med skalsiden nedad, så er det nemmere at få fat i kødet. Rene - 2005-01-01 01:01:01 Rigtigt god opskrift - Hæld lidt citronsaft og hvidvin ud over halerne, inden de sættes i ovnen. Maiken V - 2005-01-01 01:01:01 Hvis de serveres sammen med salat, så lav en ingefær/citron olie til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne