Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauce:
Hummerfonden reduceres til ca. 2/3 del. Fløden tilsættes og saucen kages yderligere ind til 2/3 del. Smag til med cognac, salt og peber. (Saucen kan evt. jævnes med lidt maizena) Pighvarfilet Krydderurterne hakkes og røres i fiskefarsen sammen med salt og peber. Jomfruhummerhalerne afskalles og "røves". Skær halerne i små stykker og rør dem i farsen. Fiskefarsen kan evt. spædes op med dansk vand, hvis den er for sej. Farsen fordeles på pighvarfileterne, der rulles let sammen. Læg pighvarrullerne i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Tilsæt fiskefond og hvidvin og læg et stykke smurt bagepapir hen over fadet. Bages i ca. 30 min. ved 180 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 30022 gange,
og udskrevet 637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne