Marineret jomfruhummer med karry glace og sprød salat
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Start med at lave marinaden. Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern tarmen. (Tips: Klip ned langs ryggen og buk skallen af). Vend halerne i marinaden og lad dem trække i ca. 30 min. Anret halerne i små bageforme med 5 stk. i hver og bag dem ved 190 grader i ca. 8 min. (Kan også anrettes i små portioner på en bageplade med bagepapir). Bag de hele jomfruhummer sammen med halerne. Karry glace: Hæld resten af marinaden op i en gryde og tilsæt lidt vand. Lad marinaden koge til den får en sirupsagtig konsistens. Lav en bund af forskellige slags salattyper (evt. rucola, rød eller grøn krølsalat) og anret hummerhalerne ovenpå.
|
|
Opskriften er vist 12541 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne