Marineret jomfruhummer med karry glace og sprød salat

Marineret jomfruhummer med karry glace og sprød salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
20 jomfruhummerhaler
4 hele jomfruhummer
 
 Marinade:
1 spsk.soja
4 spsk.god olivenolie
2 tsk.karry
1 fedhvidløg
 chilli efter behag
 salt
 peber
 
 salat
 
Opskrift:
Start med at lave marinaden. Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern tarmen. (Tips: Klip ned langs ryggen og buk skallen af). Vend halerne i marinaden og lad dem trække i ca. 30 min. Anret halerne i små bageforme med 5 stk. i hver og bag dem ved 190 grader i ca. 8 min. (Kan også anrettes i små portioner på en bageplade med bagepapir). Bag de hele jomfruhummer sammen med halerne. Karry glace: Hæld resten af marinaden op i en gryde og tilsæt lidt vand. Lad marinaden koge til den får en sirupsagtig konsistens. Lav en bund af forskellige slags salattyper (evt. rucola, rød eller grøn krølsalat) og anret hummerhalerne ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 12541 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu